Convocatòria: Ajuts de la Fundación Científica de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC 2017)

index Els ajuts de la Fundación Científica de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC) tenen l’objectiu de finançar la investigació del càncer a Espanya mitjançant una recerca de qualitat que respongui als grans reptes actuals. Així mateix promouen la recerca d’estratègies eficaces de prevenció i detecció precoç, la millora dels processos diagnòstics i el desenvolupament de tractaments que aconsegueixin salvar vides.

En aquest marc, la Fundación Científica AECC ha obert per a l’any 2017 les convocatòries següents:

1. Investigador AECC 2017
Concessió d’ajuts a investigadors amb una formació postdoctoral prèvia per al desenvolupament d’un projecte d’investigació en càncer en un centre espanyol per donar suport a aquests investigadors en la seva carrera científica cap a la creació de línies de recerca pròpies.
Termini de presentació de sol·licituds: 12 de desembre de 2016.

2. Proyectos AECC 2017
Ajuts a projectes de recerca de qualitat de càncer amb una clara orientació traslacional.
Termini de presentació de sol·licituds: 17 de gener de 2017.

3. Cáncer infantil i cánceres poco frecuentes AECC 2017
Ajuts per a promoure la investigació de qualitat en càncers poc freqüents (RARECARE) i en càncer infantil mitjançant projectes amb una clara orientació traslacional.
Termini de presentació de sol·licituds: 17 de gener de 2017.

4. Ideas Semilla AECC 2017
Ajuts per a la generació de noves oportunitats innovadores d’investigació en càncer que, en cas d’èxit, podran concretar-se en projectes sòlids de recerca.
Termini de presentació de sol·licituds: 29 de novembre de 2016

5. Lab AECC 2017
Donar suport a grups emergents per a consolidar les seves línies d’investigació per mitjà de la concessió d’ajuts financers a projectes d’investigació de qualitat en càncer amb una clara orientació traslacional que es realitzin en la seva totalitat a Espanya.
Termini de presentació de sol·licituds: 17 de gener de 2017.

6. Grupos coordinados traslacionales AECC 2017
Ajuts a projectes d’investigació en càncer des de la investigació traslacional a la pràctica clínica, desenvolupats per grups estables multidisciplinaris.
Termini de presentació de sol·licituds: 15 de febrer de 2017.

7. Grupos coordinados clínicos AECC 2017
Ajuts financers a projectes d’investigació en càncer que accelerin la transferència de resultats en benefici dels pacients i el desenvolupament d’investigacions innovadores que puguin modificar la pràctica clínica, desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
Termini de presentació de sol·licituds: 15 de febrer de 2017.

8. Postdoctoral AECC 2017
Ajuts a investigadors acabats de doctorar per al desenvolupament d’un projecte d’investigació en càncer en un centre espanyol amb la possibilitat de realitzar una estada formativa en un centre de referència nacional o internacional per a promoure el talent dels joves investigadors en aquesta primera etapa formativa postdoctoral.
Termini de presentació de sol·licituds: 12 de desembre de 2016.

9. Prácticas Laboratorio Verano 2017
Apropar la realitat de la investigació biomèdica als estudiants universitaris de l’àmbit de les ciències de la salut i completar la seva formació mitjançant la realització de pràctiques en un laboratori d’investigació, l’activitat del qual es relacioni amb qualsevol de les àrees d’investigació en càncer.
Termini de presentació de sol·licituds: 27 de febrer de 2017.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de la Fundación Científica de l’AECC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter