Convocatòria: COST (2016-2)

COSTL’associació COST (European Cooperation in Science and Technology), en el marc del programa  Horizon 2020, ha publicat la segona convocatòria de l’any 2016 de les accions COST. Aquesta convocatòria finança projectes de totes les àrees de recerca que se centrin en l’excel·lència científica i tecnològica, i que contribueixin a l’avanç d’Europa.

Les propostes han d’integrar investigadors procedents d’un mínim de cinc països de COST. Les propostes seleccionades obtindran un suport financer d’uns 130.000 euros per acció, per una durada de quatre anys, en funció del pressupost disponible.

El termini de presentacions de sol·licituds finalitzarà el mes de juny del 2017. Les propostes es podran presentar a través del portal e-COST.

Per més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de COST.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter