Convocatòria: Beques Balsells-Generalitat de Catalunya (2017)

Balsells FellowshipLa Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de l’any 2017 del Programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya. Aquest programa va ser instituït l’any 1996 per Pere Balsells, empresari català establert a Califòrnia, amb la finalitat de concedir beques a estudiants catalans d’enginyeria.

Els beneficiaris de la convocatòria poden ser estudiants titulats en els àmbits determinats per cada modalitat, que hagin estat admesos a la universitat corresponent i que reuneixin tots els requisits establerts per les bases reguladores. Les beques tindran una durada de 12 mesos ininterromputs per al curs acadèmic 2017-2018.

La convocatòria estarà oberta fins al dia 6 d’abril de l’any 2017 i consta de 3 modalitats, en col·laboració amb universitats nord-americanes:

a) Beques Balsells-Generalitat de Catalunya a la University of California, Davis, per cursar estudis de màster en l’àmbit agroalimentari (BBD)

Modalitat iniciada l’any 2015 i destinada a realitzar estudis de màster a la University of California, Davis (UC Davis), per estudiants titulats en els àmbits de l’enginyeria de sistemes biològics, la ciència i tecnologia dels aliments i/o en viticultura i enologia.  L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 65.000 dòlars EUA.

b) Beques Balsells-Generalitat de Catalunya a la University of Colorado, Boulder (BBC) per cursar estudis de màster o doctorat en l’àmbit de l’enginyeria

Modalitat iniciada l’any 2009 per cursar estudis de màster o doctorat a la University of Colorado Boulder, amb un import global màxim de 133.000 dòlars EUA. S’estableixen dues modalitats de beques:

Modalitat A (BBC-PG): tres beques per cursar estudis de primer any de màster o de doctorat en l’àmbit de l’enginyeria al College of Engineering and Applied Science (CEAS).

Modalitat B (BBC-R): tres beques de renovació per cursar estudis de segon any de màster o de doctorat en l’àmbit de l’enginyeria al CEAS.

c) Beques Balsells-Generalitat de Catalunya a la University of California, Irvine, per cursar estudis de postgrau i estades de recerca postdoctorals en l’àmbit de l’enginyeria (BBI)

Modalitat de beques, iniciada l’any 1996, per cursar estudis de postgrau i estades de recerca postdoctorals en col·laboració amb la University of California, Irvine (UCI), amb un import global màxim de 342.375 dòlars EUA. S’estableixen tres modalitats de beques:

Modalitat A (BBI-PG): sis beques per cursar estudis de postgrau en l’àmbit de l’enginyeria a la Henry Samueli School of Engineering (HSSoE) o a la Donald Bren School of Information and Computer Sciences (DBSICS).

Modalitat B (BBI-R): dues beques de renovació per cursar estudis de segon any de postgrau a la HSSoE o la DBSICS.

Modalitat C (BBI-PDE): dues beques per dur a terme estades de recerca postdoctoral a la HSSoE.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria de l’any 2017 del Programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya, així com altres entrades sobre aquest tema publicades al blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter