Convocatòries CDTI: Programa INNOGLOBAL i Proyectos UNILATERALES (2017)

cdti1El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha obert dues convocatòries per impulsar la cooperació internacional en projectes d’R+D i de tecnologia d’empreses espanyoles. La durada dels projectes serà d’1 a 3 anys i les entitats beneficiàries han de ser empreses constituïdes i amb seu a l’Estat espanyol.

1) Ayudas destinadas a fomentar la cooperación internacional empresarial en materia de investigación y desarrollo (Programa INNOGLOBAL)

La segona convocatòria (2017) del Programa INNOGLOBAL finançarà projectes d’R+D en cooperació tecnològica internacional, desenvolupats per empreses espanyoles dins dels programes multilaterals EUREKA i IBEROEKA, així com altres programes bilaterals i unilaterals del CDTI. Aquesta convocatòria també inclou els projectes de cooperació tecnològica en organismes internacionals i grans instal·lacions científiques amb participació espanyola.

L’objectiu de la convocatòria és impulsar tecnologies innovadores, amb projecció econòmica i comercial a escala internacional, i que suposin un progrés tecnològic industrial rellevant. Els projectes d’R+D han d’acreditar el seu caràcter internacional i s’han de desenvolupar en modalitat de projectes individuals d’investigació industrial i desenvolupament experimental.

El pressupost global de la convocatòria és de 10 milions d’euros en subvencions per al període 2017-2020. Els projectes tindran un pressupost mínim de 150.000 euros i la subvenció màxima per projecte serà de 400.000 euros.

Com a requisit indispensable previ, els sol·licitants han d’haver presentat la sol·licitud internacional del projecte multilateral, bilateral o unilateral. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 5 de juny del 2017.

2) Proyectos Bilaterales de Cooperación Tecnológica Internacional con Países Terceros (Proyectos UNILATERALES 2017)

El CDTI ha obert la convocatòria dels Proyectos Bilaterales de Cooperación Tecnológica Internacional con Países Terceros (Proyectos UNILATERALES) corresponent a l’any 2017. El programa de projectes bilaterals d’R+D en cooperació tecnològica internacional, amb certificació i seguiment unilaterals, impulsa projectes realitzats per consorcis internacionals formalment constituïts, amb participació d’una o més empreses espanyoles i socis estrangers.

Els beneficiaris poden ser empreses individuals, Agrupacions d’Interès Econòmic (AIE) o consorcis constituïts per, com a mínim, dues empreses espanyoles. També hi poden participar les empreses de projectes de programes multilaterals i bilaterals amb una preavaluació positiva però que no hagin obtingut la certificació internacional.

El pressupost mínim per empresa serà de 175.000 euros. En el cas de projectes desenvolupats per un consorci o una AIE, el pressupost mínim del projecte serà de 500.000 euros.

La convocatòria presenta dues dates de finalització per a la presentació i avaluació de propostes: 16 de maig i 23 d’octubre del 2017.

La presentació de sol·licituds a ambdues convocatòries s’ha de realitzar a través de la Seu Electrònica del CDTI.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del CDTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter