Seminari

I Seminari sobre ètica i periodisme.
«Impacte de les noves tecnologies»

Programa:
9:15. Presentació de la jornada
9:30/11.00. Màster Class i debat a càrrec d’Elissa Papirno, professora de dret i ètica periodística a les universitats de Boston i de Hartford, sobre “Rigor periodístic, fonts i la incidència de la xarxa”.
11:30/ 13:30. Formació de tres taules de debat sobre ètica periodística prenent com a base casos reals. Temes a tractar: Dret a la imatge- privacitat i dret a la informació, manipulació d’imatges i vídeo i immigració
14:30/16. Taula rodona: “Problemes ètics derivats de la presència i les aportacions dels ciutadans en el marc del periodisme professional”
16:15/17:30. Sessió de cloenda i discussió de possibles conclusions

Data: Dimarts, 4 de maig de 2010
Lloc: CosmoCaixa

Programa [pdf]