Sessió obertaLa Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc) i l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), amb la col·laboració de la Societat Catalana de Comunicació, organitzen una sessió oberta per debatre què proposen els programes electorals sobre polítiques de comunicació, que se celebrarà el dimarts 23 de novembre de 2010, a les 18 h, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.
L’acte s’iniciarà amb un balanç sobre les polítiques de comunicació a Catalunya, assoliments i qüestions pendents, a càrrec de la directora de l’Observatori de Polítiques de Comunicació (OPC InCom-UAB), Isabel Fernández Alonso, i continuarà amb un debat amb els representants dels partits polítics amb representació parlamentària a la VIII legislatura (2006-2010), moderat pel president de la Fundació Escacc, Sr. Àlex Gutiérrez.
Entre els temes que es preveuen tractar, coincidint amb les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 28-N, destaca el futur de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; les competències del Consell de l’Audiovisual de Catalunya en el marc d’un futur Consell Estatal de Mitjans Audiovisuals; mancances de l’espai comunicatiu català i propostes electorals per reforçar-lo; les polítiques de subvencions a mitjans; perspectives d’articulació d’un únic mercat comunicatiu a l’entorn del català; o com influeix la digitalització en el desenvolupament dels mitjans i les indústries culturals de Catalunya.


Dia: Dimarts, 23 de novembre de 2010
Hora: 18.00 h – 20.00 h
Lloc: Institut d’Estudis Catalans (C/ del Carme, 47. 08001 Barcelona). Sala Pere Corominas
Intervindran:
Sra. Rosa Franquet, presidenta de la Societat Catalana de Comunicació :
Sr. Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Escacc
Dra. Isabel Fernández Alonso, directora de l’Observatori de Polítiques de Comunicació (OPC InCom-UAB)
Representants dels partits polítics amb representació parlamentària a la VIII legislatura (2006-2010)