Convocatòria d’articles – Call for papers

Comunicació política

La Societat Catalana de Comunicació convida els investigadors, doctorands i professionals del camp a publicar articles inèdits a la revista Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi. El número 2 del volum 28, que apareixerà el novembre de 2011, tindrà com a tema central la Comunicació política. S’acceptaran articles que versin sobre aspectes com les campanyes electorals, els actors que intervenen en la comunicació política, el màrqueting electoral i polític, les estratègies persuasives o la participació 2.0.

Els articles, escrits preferentment en català, en una altra llengua romànica o en anglès, s’han de presentar a través de l’adreça de correu electrònic revistacomunicacio@iec.cat d’acord amb les normes publicades a la pàgina web de la SCC.

La data límit per a la tramesa és el 25 de maig de 2011.

L’avaluació es realitzarà pel sistema de doble revisió cega.

Així mateix, també s’acceptaran articles sobre qualsevol tema relacionat amb la comunicació com a ciència social per a la secció oberta de la revista.

Enllaç a les normes de presentació

Per a més informació, podeu contactar amb els editors a través de l’adreça revistacomunicacio@iec.cat