Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi, 28 (1)

Nou número de Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi 

Resum revista Comunicació número 1, volum 28  

El número 1 del volum 28 de Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi aborda, en el quadern central, la qüestió de les transformacions en l’exercici de la comunicació. Bernat López, l’autor convidat, aporta la seva visió sobre l’estat en què es troba la professió. D’altra banda, Arnau Vilaró fa una anàlisi de la tendència melancòlica dels realitzadors de cinema francesos i Birgit Wolf analitza com les pràctiques periodístiques de les últimes dècades fan que en les notícies persisteixi encara un biaix de gènere. Pel que fa a la secció de miscel·lània científica, la revista compta amb un article de Josep Maria Carbonell sobre les regulacions que han condicionat les polítiques de comunicació audiovisual del segle XX, un treball de Jaume Suau i Pere Masip sobre la participació de les audiències en els mitjans digitals catalans, un article de Lluïsa Llamero sobre la qüestió de la construcció de credibilitat i autoritat cognitiva a Internet i, finalment, un article en què Óliver Pérez proposa una taxonomia de gèneres de jocs i videojocs en base a diverses perspectives teòriques.

Normes de publicació per al nou format [pdf]

Consulteu tots els números de la revista

Altres publicacions