Convocatòria d’articles – Call for papers

La Societat Catalana de Comunicació convida els investigadors, doctorands i professionals del camp a proposar articles inèdits a la revista Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi (http://revistes.iec.cat/index/TC) per a considerar-ne la publicació. El número 1 del volum 30, que apareixerà el maig de 2013, tindrà com a tema central “La història de la comunicació en els àmbits de la premsa, la publicitat, el cinema, la ràdio o la televisió”. Així mateix, també s’acceptaran articles sobre qualsevol tema relacionat amb la comunicació com a ciència social per a la secció oberta de la revista.
Els articles, escrits preferentment en català, o bé en una altra llengua romànica o en anglès, s’han de presentar a través del web de la revista, previ registre de l’autor o autora, i d’acord amb les normes publicades al mateix web. La data límit per a la tramesa és el 29 d’octubre de 2012.

La Junta de la Societat Catalana de Comunicació