V Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans

Data: 16 de desembre de 2013 de 10 a 14 h
Lloc: Institut d’Estudis Catalans

Programa en pdf

Aquesta Jornada vol ser el punt de trobada d’investigadors de diferents indrets (l’Alguer, Andorra, Catalunya, la Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià), que durant un dia podran donar a conèixer els diferents projectes d’investigació en què participen i els resultats parcials o totals que s’han assolit fins a la convocatòria.

En aquesta edició, la SCC fa una crida a la participació de nous projectes de recerca que no s’hagin presentat en edicions anteriors i de nous grups de recerca que s’hagin creat recentment.

Aquesta trobada vol contribuir a l’articulació d’una xarxa permanent d’investigadors dedicats a la comunicació i ens permetrà conèixer l’estat de la recerca als Països Catalans. Una trobada de transferència de R+D+i que faciliti l’intercanvi de coneixements i experiències.

És lliurarà certificat als assistents que prèviament s’hagin inscrit.