VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans

 

Data: 15 de desembre de 2014

Lloc: Institut d’Estudis Catalans

La Societat Catalana de Comunicació us convida a participar en la VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans que se celebrarà el 15 de desembre de 2014 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquesta jornada vol ser el punt de trobada d’investigadors de diferents indrets (Alguer,Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears,i País Valencià…) que durant un dia podran donar a conèixer els diferents projectes d’investigació en què participen i els seus resultats parcials o totals assolits fins a la convocatòria.

En aquesta edició, la SCC fa una crida a la participació de nous projectes de recerca que no s’hagin presentat en edicions anteriors, i dels nous grups de recerca de recent creació.

Aquesta trobada vol contribuir a l’articulació d’una xarxa permanent d’investigadors dedicats a la comunicació i ens permetrà conèixer l’estat de la recerca als Països Catalans. Una trobada de transferència d‘ I+D+i que faciliti l’intercanvi de coneixements i experiències.

Iniciarem la sessió a les 10.00 h i clourà a les 14.00 h.

 Les persones que hi vulgueu assistir, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça de la Societat scc@iec.cat amb el vostre nom i cognoms, departament, universitat a què estigueu vinculats. Lliurarem un certificat als assistents que prèviament s’hagin inscrit.

Programa