Acte inauguració del curs 2016-2017

Jornada a Lleida de la Societat Catalana de Comunicació


Lloc: Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, 21 d’octubre de 2016

Programa

Demà, divendres 21 d’octubre, la Societat Catalana de Comunicació (SCC) inaugura el nou curs amb una jornada acadèmica que tindrà lloc a la Universitat de Lleida a partir de dos quarts d’onze del matí. En l’obertura de la jornada intervindran Flocel Sabaté, vicedegà de Projecció Exterior de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL); Miquel Pueyo, director del Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la UdL i de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la mateixa universitat; Joaquim Capdevila, director del Grup d’Estudis de la Cultura i les Identitats a l’Europa Contemporània (GEIEC-UdL), i Jordi Berrio, president de la Societat Catalana de Comunicació, filial de l’IEC.

La jornada consistirà, per una banda, en una conferència a càrrec de Josep Lluís Gómez Mompart, catedràtic de la Universitat de València, titulada «La recerca en comunicació al País Valencià» i, per l’altra, en una taula rodona titulada «Els mitjans locals en l’era global», en la qual intervindran Joan Cal, director de Segre; Josep R. Ribé, director de La Mañana; Francesc Florensa, director de Som Garrigues de les Borges Blanques, i Josep M. Castells Benabarre, director d’El Mercadal de Balaguer. A les quatre de la tarda se celebrarà la sessió «Recerca en comunicació i periodisme a la UdL. Presentacions de resultats i propostes», en què intervindran diversos investigadors.

La cloenda, a les sis de la tarda, serà a càrrec de Joaquim Capdevila, director del grup GECIEC de la UdL, i Jordi Berrio, president de la SCC.

Fotos: Magdalena Sellés