Sessió monogràfica per als doctorands de la UPF de Barcelona

El passat 16 de febrer, el president de la Societat Catalana de Comunicació, Jordi Berrio i el vicepresident, Sergi Cortiñas, participaren en una sessió monogràfica sobre oportunitats i possibilitats de recerca per als doctorands de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona després de la defensa de la tesi. La jornada va concentrar diverses activitats en una franja curta de temps per a fer-ho compatible amb els compromisos acadèmics i laborals dels participants.

Després de la Benvinguda, a les 14:00 hores es va fer la presentació de la Societat Catalana de Comunicació. També es van tractar les oportunitats de recerca que ofereix als doctorands i doctors recents aquesta filial de l’IEC, tot detenint-se en les publicacions de la societat i en particular en la revista Comunicació que ha fet un esforç important per a millorar els índexs de valoració científica.

La jornada va continuar amb diverses activitats com la presentació sobre les principals convocatòries de beques postdoctorals d’àmbit català, espanyol i europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *