II Congrés Internacional de Recerca en Comunicació

La Societat Catalana de Comunicació (SCC) organitza el II Congrés Internacional de Recerca en Comunicació, que es celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme 47), a Barcelona, el divendres 28 de juny de 2019.

El congrés fa una crida (CALL FOR PAPERS) a tota la comunitat investigadora a la presentació de comunicacions.

La proposta de comunicacions estarà oberta fins el 10 de maig de 2019. Els abstracts hauran d’enviar-se a la direcció de correu electrònic congresbarcelonascc2019@gmail.com com a document adjunt. L’acceptació de les propostes es comunicarà el 17 de maig de 2019.

Les comunicacions completes enviades abans del 20 de juny de 2019 i que s’ajustin a les normes formals de redacció seran considerades per a la seva publicació en la revista científica indexada: Comunicació. Revista de Recerca i Anàlisi.

NOTA IMPORTANT: Aquells autors o autores que enviïn la comunicació completa en data 10 de maig o anterior seran candidats a publicar en el número 36 (2) de la Revista Comunicació, que sortirà amb data novembre de 2019. La resta de textos complets que siguin escollits seran publicats en els números posteriors.

A l’arxiu annex (en PDF), s’adjunta tota la informació sobre el Congrés. Tots els participants rebran un certificat expedit per la Societat Catalana de Comunicació (SCC) tant en la condició d’assistent com en la condició d’autor d’una comunicació.

Durant aquest acte, se celebrarà també la XXIX Conferència Anual de la Societat Catalana de Comunicació (SCC).

Comitè organitzador

II Congrés Internacional de Recerca en Comunicació