Convocatòria d’assemblea general de socis i posterior lliçó d’hivern en format virtual

Data: 10 de desembre de 2020

Hora: Assemblea general de socis de les 16.15  h a les 17.00 h

Lliçó d’hivern, a càrrec de David Espinós, assessor de comunicació i professor universitari, amb el títol «Lideratge i comunicació en temps de crisi», que anirà seguida d’un diàleg amb els socis

Hora: de les 17.00 h a les 18.30 h

David Espinós és assessor de comunicació i professor universitari. Soci fundador de Khimera. Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi. Llicenciat en Humanitats i periodista. Assessora a empreses, institucions públiques, partits polítics, entre altres. Autor del llibre Dar la cara es la claveCómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis. Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals.

Totes dues activitats seran en format virtual.