VÍDEO 12a Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació i lliurament dels 32 Premis CAC a la Investigació sobre Comunicació Audiovisual (2021)

Ja podeu consultar el vídeo de la 12a Jornada de Recerca en Comunicació de la Societat Catalana de Comunicació i el lliurament dels 32 Premis CAC a la Investigació sobre Comunicació Audiovisual. Sessió telemàtica, celebrada el dijous 4 de març de 2021, de les 17 h a les 19 h.

Amb la participació de Sergi Cortiñas Rovira (president de la SCC-IEC), Marta Civil i Serra (vicepresidenta SCC-IEC), Ana Macpherson (La Vanguardia), Carlos Elías (Universidad Carlos III de Madrid), Roger Loppacher (president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya), Ybonne Griley Martínez (consellera del CAC), Verònica Israel Turim (URL), Guillem Suau Gomila (UPF) i Cristina Sánchez Sánchez (UPF).

https://youtu.be/j-2ZiFbm7AM