Societat Catalana d'Economia

El 25 de febrer de 2021 va néixer el blog d’actualitat econòmica 5cèntims.cat. El projecte és liderat pel Grup del Blog d’Economia Catalana, de la Societat Catalana d’Economia. Al llarg dels darrers mesos de treball, s’han publicat un total de trenta-sis entrades, de temàtiques molt diverses relacionades amb problemàtiques que afecten l’economia del nostre país.

Els autors de les entrades pertanyen principalment a universitats catalanes, però també han col·laborat en el blog experts afiliats a universitats d’altres països (com ara Dinamarca, els Estats Units, França o el Regne Unit), centres de recerca o institucions (com la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Institut d’Estadística de Catalunya o el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya). El blog manté una vocació molt pluridisciplinària i oberta, de manera que els autors no només són economistes, sinó que també hi ha experts d’altres àmbits del coneixement, com l’enginyeria, la biologia o la pedagogia.

Volem convidar a tothom a visitar el blog en el qual els lectors poden deixar comentaris. A més, també podeu posar-vos en contacte amb els impulsors del projecte per a aportar idees i fer suggeriments per correu electrònic  a la bústia info@5centims.cat o bé a través de Twitter i de LinkedIn.

La conferència “Mercat de treball i territori” programada el dimecres 30 de juny a les 18.00h en format híbrid (presencial i virtual), queda posposada fins a nou avís. Tan bon punt tinguem més informació sobre la nova data per a la celebració de la conferència us ho farem saber.

Disculpeu les molèsties que aquest canvi de dia hagi pogut causar.

 

El proper 30 de juny de 2021, a les 18.00h tindrà lloc la conferència “Mercat de treball i territori a Catalunya”, que serà conduïda pel Sr. Lluís Franco, professor de política econòmica de la UB. A l’acte intervindran el Sr. Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (IECA) i el Sr. Eduard Arruga, president de la Societat Catalana d’Economia (SCE).  Al final de l’acte s’obrirà un torn de preguntes al públic.

La conferència se celebrarà en format híbrid, és a dir, tant en format virtual a través de la plataforma Zoom, com en format presencial, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

Tant en cas d’assistir en format virtual com presencial, és necessari inscriure’s a l’acte a través d’aquest formulari abans del mateix 30 de juny a les 14h.

Agenda
set.
21
Dt
17:30 Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
set. 21 @ 17:30 – 19:15
17.30 h: Inauguració de l’exposició «Dones economistes» al claustre de la Casa de Convalescència amb la previsible assistència de la nova presidenta de l’IEC. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre, consistirà[...]

Administra