La conferència anirà a càrrec de Xavier Cuadras Morató i de Modest Guinjoan, professors del Departament d’Economia i Empresa de la UPF i autors del llibre Sense Espanya: Balanç econòmic de la independència.

Data: L’acte se celebrarà el dilluns 19 de novembre, a les 19 hores.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona.

Video de la conferència
 

Agenda
maig
25
Dc
18:00 La importància de les fundacions... @ Híbrid
La importància de les fundacions... @ Híbrid
maig 25 @ 18:00 – 19:30
La finalitat de la conferència es donar a conèixer el sector de les fundacions, tant poc conegut, i tant rellevant per l’economia del país. Exposant les característiques de les fundacions com instrument de la societat,[...]
juny
2
Dj
18:00 Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
juny 2 @ 18:00 – 20:00
Acte conjunt entre la Societat Catalana de Biologia i la Societat Catalana d’Economia que té per objectiu el tractament interdisciplinari d’un fenomen essencialment transversal com és el canvi climàtic. Per part de la SCB intervindrà el professor d’ecologia de[...]

Administra