El dilluns 17 de novembre del 2014, a les 19 hores, a la Sala Pi i Sunyer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer del Carme, 47, a Barcelona, tindrà lloc una sessió dedicada a exposició i anàlisi del recent llibre de Thomas Piketty sobre «El capital al segle XXI».

El Dr. Joan-Ramon Rovira Homs, doctor en Economia per la Universitat de Manchester, cap del Gabinet d’ Estudis Econòmics i Infraestructures, de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, i Vicepresident de la nostra Societat, ens en parlarà, a títol de reflexió personal motivada per la lectura del llibre.

Considerant que es tracta d’un eminent ponent, coneixedor del tema, i que aquest és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2014-15.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
nov.
23
Dt
18:00 Conferència “Mercat de Treball i...
Conferència “Mercat de Treball i...
nov. 23 @ 18:00 – 19:30
Conferència "Mercat de Treball i territori a Catalunya"
Activitat en format híbrid, virtual a través de la plataforma Zoom i presencial, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Programa de l’acte: – 18.00 h Presentació de l’acte, a càrrec[...]

Administra