El dilluns 1 de desembre del 2014, a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba, de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer Carme, 47, a Barcelona, tindrà lloc una Taula Rodona sobre «Informació econòmica als mitjans i presa de decisions d’ inversió».

Ens en parlaran, a títol de reflexions personals, basades en llur experiència, 2 destacats membres del Grup de treball d’ Economia financera, de la nostra Societat:

Joaquim Perramon Ayza, doctor en Ciències Econòmiques, membre del Grup d’ investigació IAFI de la Universitat de Barcelona, autor del llibre «Bombolles financeres i confusió informativa. Relació entre la informació econòmica als mitjans d’ informació i la presa de decisions d’ inversió»”, autor d’ articles en revistes científiques, col·laborador habitual en els mitjans, analista financer, i economista del sector públic.

Josep Prats Orriols, advocat i màster per IESE, autor del llibre «No sólo se indignen. Propuestas para un estado de bienestar sostenible», col·laborador habitual en programes de ràdio i de televisió dedicats a la inversió en Borsa, i gestor de fons.

Considerant que es tracta de 2 eminents ponents, coneixedors del tema, i que aquest és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2014-15, que a més té la particularitat de ser el primer que organitza un dels Grups de treball de la Societat Catalana d’ Economia.

Aprofitem l’ avinentesa per a recordar que hi ha els següents Grups de treball (als quals us podeu apuntar, dirigint-vos a sce@iec.cat) :

– Economia catalana       – Economia crítica i de gènere

– Economia financera     – Economia industrial

– Pensament econòmic català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *