El dilluns 9 de febrer de 2015, a partir de les 19 hores, al Palau Macaya (passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona)va tenir lloc l’acte de lliurament del IX Premi Societat Catalana d’ Economia 2014. El Jurat del IX Premi, constituït per Eduard Arruga i Valeri (president), Jordi Galí i Garreta, Jordi Gual i Solé, Guillem López Casasnovas, Àngel Pes i Guixà, Joan Tugores Ques i Antoni Montserrat i Solé (actuant com a secretari), va decidir atorgar-lo a l’obra Com sortir del laberint, el camí per superar la crisi creant llocs de treball decents, de Miquel Puig i Raposo, publicada per Edicions 62, dins de la col·lecció «Llibres a l’Abast». El Premi, instituït per la nostra Societat l’any 1996, ha rebut la col·laboració de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona (Obra Social La Caixa).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *