El proper dilluns 16 d’abril de 2018, a les 19 hores, el nostre soci Jacint Ros Hombravella, catedràtic emèrit de la UB, ens presentarà les seves memòries de 1956 a 2017 sota el títol «Pàgines viscudes d’un economista català», Publicacions UB, 2018.

L’acte tindrà lloc a la Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (c. del Carme, 47, de Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
nov.
23
Dt
18:00 Conferència “Mercat de Treball i...
Conferència “Mercat de Treball i...
nov. 23 @ 18:00 – 19:30
Conferència "Mercat de Treball i territori a Catalunya"
Activitat en format híbrid, virtual a través de la plataforma Zoom i presencial, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Programa de l’acte: – 18.00 h Presentació de l’acte, a càrrec[...]

Administra