La nova metròpoli post-COVID-19 i en plena emergència climàtica, les densitats urbanes, el model policèntric, el teletreball, l’economia del coneixement, la indústria 4.0 i la formació són reptes als quals la mobilitat, especialment la ferroviària (tren, tramvia i metro), ha d’ajudar a donar resposta.

Us oferim un debat sobre aquestes qüestions concretat sobre el territori del Besòs. amb la participació de:

Santiago Montero i Homs, enginyer industrial exassessor de la Presidència de la Cambra de Comerç i bon coneixedor de les infraestructures de transport i les seves interaccions amb l’economia i la societat.

Carme Ribas Seix, arquitecta que ha centrat el seu treball en l’àmbit públic i ha realitzat projectes destinats a l’habitatge públic, als edificis d’equipaments o a les intervencions en l’espai públic i en el planejament urbà; actualment ocupa la Gerència del Consorci del Besòs.

Màrius Rubiralta i Alcañiz, doctor en ciències químiques, exrector de la Universitat de Barcelona i exsecretari d’Estat d’Universitats; actualment presideix el Consell Consultiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.

Roger Hoyos García, enginyer elèctric membre de la Societat Catalana de Tecnologia, ha estat professor i director de l’Institut Vázquez Montalbán; actualment presideix la Plataforma per la Conservació de les Tres Xemeneies de Sant Adrià.

L’acte tindrà lloc el dia 21 de juliol de 2020, a les 18.30 h, i es podrà seguir en directe mitjançant la

plataforma Zoom a l’enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/83610334576?pwd=QUV4K29MVEcyT2NxNE0xZFZjT3dqZz09

Per a participar-hi, cal inscriure-s’hi prèviament (inscripció gratuïta) a sce@iec.cat.

Per a més informació, heu d’adreçar-vos també a sce@iec.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *