El proper dilluns 22 de març de 2021 a les 18.00h es realitzarà l’acte en record d’Ignasi Farreres Bochaca, traspassat l’octubre de 2020. El Sr. Farreres va néixer a la Pobla de Segur l’1 d’agost de 1939 i va dedicar la seva vida a l’economia i la política, essent membre d’Unió Democràtica de Catalunya. Llicenciat en ciències econòmiques i màster en direcció i administració d’empreses per ESADE, va desenvolupar la seva carrera professional a La Caixa, on va arribar a ser President de l’Associació de Personal i Gerent de Personal. Fou Conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya dels governs de Jordi Pujol durant tres legislatures consecutives, de 1988 a 1999.

L’acte es realitzarà en col·laboració amb el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (que ell va fundar, animar i presidir fins pràcticament el darrer moment) i el Col·legi d’Economistes de Catalunya (del que era col·legiat de mèrit).

Participaran en el record d’Ignasi Farreres, fent un recorregut per la seva vida i la seva activitat:

  • Els orígens: Sra. Conxita Ginestà i Nus.
  • Àmbit professional: Sr. Isidre Fainé i Casas, Sr. Anton Gasol i Magriñà i Sr. Joan Maria Solà i Franquesa.
  • Àmbit econòmic i de govern: Sr. Josep Maria Àlvarez i Suárez, Sr. Joan Coscubiela i Conesa, Sr. Josep González i Sala, Sr. Alfredo Pastor i Bodmer, Sr. Josep Sánchez i Llibre.
  • Àmbit polític: Sr. Josep Antoni Duran i Lleida, Sr. Jordi Casas i Bedos, Sr. Antoni Castells i Oliveres, Sr. Jordi Pujol i Soley.
  • Àmbit social i religiós: Sr. Armand Puig i Tàrrech, Sra. Maria José Pujol i Rojo.
  • Àmbit familiar: Sr. Victor Farreres i Milanini.

Clourà l’acte el Sr. Lluís Alegre i Selga.

L’acte es realitzarà de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Per inscriure’s i rebre l’enllaç cal omplir el següent formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
abr.
26
Dl
18:00 Idees per a la transició ferrovi... @ Esdeveniment virtual
Idees per a la transició ferrovi... @ Esdeveniment virtual
abr. 26 @ 18:00 – 19:30
Conferència «Idees per a la transició ferroviària a Catalunya», a càrrec del Sr. Santiago Montero, enginyer industrial, i del Sr. Carles Viader, enginyer de camins, canals i ports. Inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.Compartir

Administra