Aquest dilluns 22 de març s’ha celebrat l’acte en memòria del Sr. Ignasi Farreres, membre tant de la Societat Catalana d’Economia, com del Col·legi d’Economistes, del qual era col·legiat de mèrit, i del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, que ell va fundar, animar i presidir.

Muere Ignasi Farreres, expatrón de ASCA – Acció Solidària Contra l'atur / ASCAEl Sr. Farreres va néixer a la Pobla de Segur l’1 d’agost de 1939 i va dedicar la seva vida a l’economia i la política, essent membre d’Unió Democràtica de Catalunya. Llicenciat en ciències econòmiques i màster en direcció i administració d’empreses per ESADE, va desenvolupar la seva carrera professional a La Caixa, on va arribar a ser President de l’Associació de Personal i Gerent de Personal. Fou Conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya dels governs de Jordi Pujol durant tres legislatures consecutives, de 1988 a 1999.

Al llarg de l’acte, diferents personalitats que varen tenir l’oportunitat de coincidir amb el Sr. Farreres, han fet un repàs a la seva trajectòria professional i també personal, remarcant els seus valors tant com a polític, com a economista i com a amic. Persones tals com el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, el Sr. Isidre Fainé, el Sr. Anton Gasol, el Sr. Josep Sánchez Llibre, el Sr. Josep Antoni Duran i Lleida, el Sr. Joan Maria Solà, el Sr. Josep Maria Àlvarez, el Sr. Joan Coscubiela, el Sr. Josep González, el Sr. Alfredo Pastor, el Sr. Jordi Casas, el Sr. Antoni Castells, la Sra. Conxita Ginestà, el Sr. Armand Puig, la Sra. Maria José Pujol i el Sr. Victor Farreres han volgut explicar el record que el Sr. Ignasi Farreres els ha deixat.

Torna’l a veure: Acte en memòria d’Ignasi Farreres i Bochaca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
abr.
26
Dl
18:00 Idees per a la transició ferrovi... @ Esdeveniment virtual
Idees per a la transició ferrovi... @ Esdeveniment virtual
abr. 26 @ 18:00 – 19:30
Conferència «Idees per a la transició ferroviària a Catalunya», a càrrec del Sr. Santiago Montero, enginyer industrial, i del Sr. Carles Viader, enginyer de camins, canals i ports. Inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.Compartir

Administra