El proper 26 d’abril a les 18.00h la Societat Catalana d’Economia organitza una conferència sota el títol Idees per a la transició ferroviària a Catalunya, que serà impartida pels senyors Santiago Montero Homs i Carles Viader Soler. Ambdós reflexionaran sobre si el sistema ferroviari català i espanyol han d’aconseguir el mateix status europeu a mig termini i suggeriran algunes idees sobre la manera de fer-ho.

Sobre els ponents

Santiago Montero Homs. Enginyer Industrial (Barcelona 1946). Ha estat alt directiu en empreses de instal·lacions metàl·liques, energètiques i de seguretat. President de la patronal espanyola contra incendis. Conseller del President de la Cambra per temes infraestructurals entre 1990 i 2000.

Carles Viader Soler. Enginyer de Camins (Barcelona 1974). Titulat a Barcelona, s’ha especialitzat en projectes ferroviaris des del 2000. Ha participat en les obres d’alta velocitat de Vilafranca a la frontera francesa en les afeccions a les línies convencionals; obres intercanviador sagrera meridiana, responsable de disseny de seccions de alta velocitat britànica Londres a Leeds; i Rail Baltica a Letònia.

La sessió serà en format virtual i per assistir és necessari omplir aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
maig
10
Dl
18:00 Les aportacions de la Societat C...
Les aportacions de la Societat C...
maig 10 @ 18:00 – 19:30
El dilluns 10 de maig de 2021, a partir de les 18 hores, tindrà lloc, només de manera virtual, la conferència «Les aportacions de la Societat Catalana d’Economia a la recerca en ciència econòmica i[...]
juny
30
Dc
18:00 Conferència “Mercat de Treball i...
Conferència “Mercat de Treball i...
juny 30 @ 18:00 – 19:30
Al llarg de l’acte es parlarà sobre quins són els efectes de les dues ultimes crisis, la econòmica i la sanitària, en el territori, i si ha afectat per igual a la Catalunya metropolita com[...]

Administra