El proper dimecres 16 de juny, a partir de les 18 hores, tindrà lloc, només de manera virtual, la conferència: «La teoria monetària moderna (TMM). Una valoració des del marxisme i el postkeynesianisme», a càrrec d’Agustí Colom, professor de teoria econòmica de la Universitat de Barcelona, i Josep Lluís Notivoli, economista que desenvolupa la seva tasca a l’empresa pública. Tots dos són experts en aquesta matèria.

La conferència s’inscriu en les activitats del grup de treball de la Societat Catalana d’Economia sobre economia marxista i, excepcionalment, aquest cop s’ha obert a tots els nostres socis i sòcies per l’interès general del tema, ja que, per a alguns autors, la TMM descriu el sistema monetari vigent des de l’abandonament del patró or el 1971.

En la conferència s’explicaran els orígens postkeynesians i marxistes d’aquesta posició teòrica, les conseqüències de la seva aplicació i les crítiques principals que ha rebut, tant des de l’ortodòxia acadèmica com per part d’economistes heterodoxos.

Us podeu inscriure a l’acte en aquest link.  L’enllaç de la plataforma Zoom s’enviarà uns quants dies abans a les persones inscrites i als socis i sòcies de la SCE.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
juny
16
Dc
18:00 La Teoria Monetària Moderna (MMT...
La Teoria Monetària Moderna (MMT...
juny 16 @ 18:00 – 19:30
La Teoria Monetària Moderna (MMT). Una valoració des del marxisme i el postkeynesianisme. Reunió de treball grup marxista - Només membres
Només socis: reunió de treball grup Marxista. “La Teoria Monetària Moderna (MMT). Una valoració des del marxisme i el postkeynesianisme” Ponents: Josep Lluís Notivoli i Agustí Colom. Només zoom. Per assistir és necessari inscriure’s a[...]
juny
30
Dc
18:00 Conferència “Mercat de Treball i...
Conferència “Mercat de Treball i...
juny 30 @ 18:00 – 19:30
Al llarg de l’acte es parlarà sobre quins són els efectes de les dues ultimes crisis, la econòmica i la sanitària, en el territori, i si ha afectat per igual a la Catalunya metropolita com[...]

Administra