El proper dimecres 16 de juny, a partir de les 18 hores, tindrà lloc, només de manera virtual, la conferència: «La teoria monetària moderna (TMM). Una valoració des del marxisme i el postkeynesianisme», a càrrec d’Agustí Colom, professor de teoria econòmica de la Universitat de Barcelona, i Josep Lluís Notivoli, economista que desenvolupa la seva tasca a l’empresa pública. Tots dos són experts en aquesta matèria.

La conferència s’inscriu en les activitats del grup de treball de la Societat Catalana d’Economia sobre economia marxista i, excepcionalment, aquest cop s’ha obert a tots els nostres socis i sòcies per l’interès general del tema, ja que, per a alguns autors, la TMM descriu el sistema monetari vigent des de l’abandonament del patró or el 1971.

En la conferència s’explicaran els orígens postkeynesians i marxistes d’aquesta posició teòrica, les conseqüències de la seva aplicació i les crítiques principals que ha rebut, tant des de l’ortodòxia acadèmica com per part d’economistes heterodoxos.

Us podeu inscriure a l’acte en aquest link.  L’enllaç de la plataforma Zoom s’enviarà uns quants dies abans a les persones inscrites i als socis i sòcies de la SCE.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
oct.
19
Dt
18:00 Conferència “A path to effective...
Conferència “A path to effective...
oct. 19 @ 18:00 – 19:30
Conferència "A path to effective climate policy Implications for Spain and Catalonia"
Amb la perspectiva ja immediata de l’esperada Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26) de Glasgow, el dimarts 19 d’octubre, a les 18 hores, tindrà lloc la conferència «A path to effective[...]

Administra