El proper 30 de juny de 2021, a les 18.00h tindrà lloc la conferència “Mercat de treball i territori a Catalunya”, que serà conduïda pel Sr. Lluís Franco, professor de política econòmica de la UB. A l’acte intervindran el Sr. Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (IECA) i el Sr. Eduard Arruga, president de la Societat Catalana d’Economia (SCE).  Al final de l’acte s’obrirà un torn de preguntes al públic.

La conferència se celebrarà en format híbrid, és a dir, tant en format virtual a través de la plataforma Zoom, com en format presencial, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

Tant en cas d’assistir en format virtual com presencial, és necessari inscriure’s a l’acte a través d’aquest formulari abans del mateix 30 de juny a les 14h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
set.
21
Dt
17:30 Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
set. 21 @ 17:30 – 19:15
17.30 h: Inauguració de l’exposició «Dones economistes» al claustre de la Casa de Convalescència amb la previsible assistència de la nova presidenta de l’IEC. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre, consistirà[...]

Administra