La conferència “Mercat de treball i territori” programada el dimecres 30 de juny a les 18.00h en format híbrid (presencial i virtual), queda posposada fins a nou avís. Tan bon punt tinguem més informació sobre la nova data per a la celebració de la conferència us ho farem saber.

Disculpeu les molèsties que aquest canvi de dia hagi pogut causar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
oct.
19
Dt
18:00 Conferència “A path to effective...
Conferència “A path to effective...
oct. 19 @ 18:00 – 19:30
Conferència "A path to effective climate policy Implications for Spain and Catalonia"
Amb la perspectiva ja immediata de l’esperada Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26) de Glasgow, el dimarts 19 d’octubre, a les 18 hores, tindrà lloc la conferència «A path to effective[...]

Administra