La conferència “Mercat de treball i territori” programada el dimecres 30 de juny a les 18.00h en format híbrid (presencial i virtual), queda posposada fins a nou avís. Tan bon punt tinguem més informació sobre la nova data per a la celebració de la conferència us ho farem saber.

Disculpeu les molèsties que aquest canvi de dia hagi pogut causar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
set.
21
Dt
17:30 Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
Actes d’inauguració del curs aca... @ Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)
set. 21 @ 17:30 – 19:15
17.30 h: Inauguració de l’exposició «Dones economistes» al claustre de la Casa de Convalescència amb la previsible assistència de la nova presidenta de l’IEC. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre, consistirà[...]

Administra