El 25 de febrer de 2021 va néixer el blog d’actualitat econòmica 5cèntims.cat. El projecte és liderat pel Grup del Blog d’Economia Catalana, de la Societat Catalana d’Economia. Al llarg dels darrers mesos de treball, s’han publicat un total de trenta-sis entrades, de temàtiques molt diverses relacionades amb problemàtiques que afecten l’economia del nostre país.

Els autors de les entrades pertanyen principalment a universitats catalanes, però també han col·laborat en el blog experts afiliats a universitats d’altres països (com ara Dinamarca, els Estats Units, França o el Regne Unit), centres de recerca o institucions (com la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Institut d’Estadística de Catalunya o el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya). El blog manté una vocació molt pluridisciplinària i oberta, de manera que els autors no només són economistes, sinó que també hi ha experts d’altres àmbits del coneixement, com l’enginyeria, la biologia o la pedagogia.

Volem convidar a tothom a visitar el blog en el qual els lectors poden deixar comentaris. A més, també podeu posar-vos en contacte amb els impulsors del projecte per a aportar idees i fer suggeriments per correu electrònic  a la bústia info@5centims.cat o bé a través de Twitter i de LinkedIn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *