A la Societat Catalana d’Economia reprenem les activitats després de les vacances d’estiu tot convidant-vos a participar en els actes d’inauguració del curs 2021-2022, que tindran lloc el proper 21 de setembre a la seu del Institut d’Estudis Catalans:

  • A les 17.30h: Inauguració de l’exposició “Dones economistes”, al claustre de la Casa de Convalescència, a la qual es preveu que assisteixi la nova presidenta de l’IEC. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre, consistirà en vint-i-dos panells en què es glossen les trajectòries de dones economistes: deu economistes estrangeres (en panells que ens presta el Col·legi d’Economistes de Catalunya) i dotze economistes catalanes (en panells que ha elaborat la SCE partint del Diccionari d’economistes catalans, editat just fa un any per la Societat).
  • A les 18.00h: Conferència “Un nou Bretton Woods després de la pandèmia?”, a càrrec del catedràtic d’economia i exrector de la Universitat de Barcelona, Joan Tugores Ques.  Sens dubte, la pandèmia ha accentuat les complexitats prèvies en àmbits molt diversos, que van des de l’economia i les finances fins al medi ambient i la sociopolítica. Com en altres moments de la història hi ha apel·lacions a la necessitat d’afrontar de manera global problemes amb dimensió supranacional que es veuen dificultats per tensions geoestratègiques. Com pot quedar la globalització després de la pandèmia? Quins canvis en les seves regles serien desitjables o possibles? La conferència intentarà posar llum i generar debat sobre aquesta qüestió de màxima actualitat.

Si esteu interessats a assistir a l’acte, us preguem que us hi inscriviu en aquest enllaç 

L’enllaç de la plataforma Zoom per al seguiment virtual s’enviarà, uns quants dies abans, a les persones inscrites.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *