El proper dimarts 16 de novembre, a les 18.00h, se celebrarà la conferència “Madrid. Dinàmica econòmica i impacte de la capitalitat”, a càrrec del Sr. Francisco Pérez, catedràtic emèrit de la Universitat de València i director d’investigació de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE), i del Sr. Ernest Reig, catedràtic emèrit també de la Universitat de València i professor investigador de l’IVIE.

Basant-se en l’informe “Madrid: capitalidad, economía del conocimiento y competencia fiscal“, els autors analitzaran la trajectòria recent de l’economia de la Comunitat de Madrid en el context regional espanyol i els factors que contribueixen al fort dinamisme del seu sector privat i la converteixen en un potent nucli d’atracció de recursos productius. També, s’analitzarà el paper del sector públic en aquest procés mitjançant tant la forta concentració en la capital de l’ocupació i les decisions de l’Estat com la política d’atracció de bases fiscals desplegada per la comunitat autònoma.

La conferència serà en format híbrid (presencial i virtual), a la Sala Pere i Joan Coromines (IEC – Carrer del Carme 47, Barcelona) i a través de la plataforma Zoom. Si us hi voleu inscriure, envieu un missatge a sce@iec.cat indicant si voleu assistir-hi presencialment o bé via Zoom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *