El dimecres 22 de desembre a les 19 h se celebrarà l’acte de lliurament del XII Premi SCE a Sergi Basco Mascaró, autor de l’obra guardonada Housing bubbles: origins and consequences. Sergi Basco, que és professor agregat del Departament d’Economia a la Universitat de Barcelona, farà una conferència amb el mateix títol que l’obra. La presentació es farà en català.

L’acte se celebrarà a la Sala Puig i Cadafalch i tindrà un format híbrid. Per inscripcions, cal enviar un mail a sce@iec.cat indicant si voleu assistir-hi presencialment o bé via Zoom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
maig
25
Dc
18:00 La importància de les fundacions... @ Híbrid
La importància de les fundacions... @ Híbrid
maig 25 @ 18:00 – 19:30
La finalitat de la conferència es donar a conèixer el sector de les fundacions, tant poc conegut, i tant rellevant per l’economia del país. Exposant les característiques de les fundacions com instrument de la societat,[...]
juny
2
Dj
18:00 Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
juny 2 @ 18:00 – 20:00
Acte conjunt entre la Societat Catalana de Biologia i la Societat Catalana d’Economia que té per objectiu el tractament interdisciplinari d’un fenomen essencialment transversal com és el canvi climàtic. Per part de la SCB intervindrà el professor d’ecologia de[...]

Administra