El proper dimarts 25 de gener de 2022 a les 18:00 hores tindrà lloc la conferència «Transició energètica: Què és urgent?, què és important?» a càrrec de Francesc Reventós i Puigjaner, doctor enginyer per l’Institut Politècnic de Grenoble i professor de física i tecnologia nuclear a la UPC. El títol i contingut essencial de la conferència es correspon amb el del seu llibre de recent publicació. El conferenciant sosté que la producció energètica renovable hauria de ser complementada per la d’origen nuclear durant un temps limitat, fins assolir l’objectiu ecològic de la descarbonització. Seguidament s’obrirà un debat entre tots els assistents.

L’acte se celebrarà a la sala Prat de la Riba i tindrà un format híbrid. Per a inscripcions cliqueu en aquest enllaç, i indiqueu si voleu assistir-hi presencialment o bé via Zoom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
gen.
25
Dt
18:00 Conferència: “Transició energèti...
Conferència: “Transició energèti...
gen. 25 @ 18:00 – 19:30
Conferència “Transició energètica: Què és urgent?, què és important?” a càrrec de Francesc Reventós, doctor enginyer per l’Institut Politècnic de Grenoble i professor de física i tecnologia nuclear a la UPC.Compartir
febr.
2
Dc
12:00 Inauguració de l’exposició “Done...
Inauguració de l’exposició “Done...
febr. 2 @ 12:00 – 13:30
Acte d’inauguració de  l’exposició “Dones economistes”, on es presentaran 22 panells on es poden conèixer les històries de dones que amb el seu talent han fet grans aportacions i contribucions a la ciència econòmica. Aquesta[...]
febr.
3
Dj
21:00 Conferència “Condiciona l’ús de...
Conferència “Condiciona l’ús de...
febr. 3 @ 21:00 – 23:00
Conferència “Condiciona l’ús del PIB com a objectiu de superació continu l’assoliment dels objectius de transició ecològica?”, a càrrec de Jordi Roca Escaleta de l’acte: Obertura a càrrec del Sr. Joan Martínez Alier. Presentació a[...]

Administra