Ahir la Societat Catalana d’Economia va atorgar el I Premi Miquel Biada i Bunyol sobre infraestructures, als Srs. Santiago Montero Homs i Carles Viader Soler. Ambdós són els autors de l’obra Ideas para la transición ferroviaria en Catalunya. Movilidad, urbanismo y vivienda. El premi va ser lliurat pel delegat de l’IEC a la Societat Catalana d’Economia, Andreu Mas-Colell.

El Premi Miquel Biada i Bunyol va ser instituït el 2019 i s’ofereix a la millor obra, treball, tesi doctoral o estudi sobre infraestructures, des de les perspectives econòmica, històrica, financera o social, inèdit o publicat l’any 2018, 2019 o 2020.

En la seva intervenció els premiats van abordar dues temàtiques de la màxima actualitat: El canvi d’ample de via utilitzant fons europeus Next Generation i els criteris bàsics per a la transició ferroviària.

Si no vas poder assistir a la sessió, ara pots reviure-la:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
gen.
25
Dt
18:00 Conferència: “Transició energèti...
Conferència: “Transició energèti...
gen. 25 @ 18:00 – 19:30
Conferència “Transició energètica: Què és urgent?, què és important?” a càrrec de Francesc Reventós, doctor enginyer per l’Institut Politècnic de Grenoble i professor de física i tecnologia nuclear a la UPC.Compartir
febr.
2
Dc
12:00 Inauguració de l’exposició “Done...
Inauguració de l’exposició “Done...
febr. 2 @ 12:00 – 13:30
Acte d’inauguració de  l’exposició “Dones economistes”, on es presentaran 22 panells on es poden conèixer les històries de dones que amb el seu talent han fet grans aportacions i contribucions a la ciència econòmica. Aquesta[...]
febr.
3
Dj
21:00 Conferència “Condiciona l’ús de...
Conferència “Condiciona l’ús de...
febr. 3 @ 21:00 – 23:00
Conferència “Condiciona l’ús del PIB com a objectiu de superació continu l’assoliment dels objectius de transició ecològica?”, a càrrec de Jordi Roca Escaleta de l’acte: Obertura a càrrec del Sr. Joan Martínez Alier. Presentació a[...]

Administra