Quan:
17 febrer 2022 @ 18:00 – 19:30
2022-02-17T18:00:00+01:00
2022-02-17T19:30:00+01:00

Conferència amb motiu de la concessió del Premi Nobel d’Economia 2021 al professor David Card, per les seves contribucions empíriques a l’economia laboral, i als professors Joshua D. Angrist i Guido W. Imbens, per les seves contribucions metodològiques a l’anàlisi de les relacions causals.

A càrrec de la Sra. Llibertat González, professora d’economia en la Universitat Pompeu Fabra. Doctora en economia per la Universitat de Northwestern, ha estat professora visitant en la Universitat de Boston, la Universitat de Columbia a Nova York, i la Universitat de British Columbia a Vancouver. És també professora afiliada a la Barcelona Graduate School of Economics, al Policy Impact Lab d’ESADE, i l’Institut per a l’Anàlisi del Treball a Bonn (Alemanya). Actualment gaudeix d’una distinció ICREA Acadèmia de la Generalitat de Catalunya, i d’un projecte ERC Consolidator de 5 anys finançat per la Comissió Europea. Les seves àrees de recerca abasten l’economia laboral, l’avaluació de polítiques públiques, i l’economia de la salut. Ha publicat en nombroses revistes internacionals d’economia. Ha estat editora i col·laboradora del blog d’economia Res és Gratis, i actualment presideix l’Associació Res és Gratis. La seva recerca ha rebut atenció en múltiples mitjans, incloent The Economist, El País, El Periódico, La Vanguardia, el New York Times, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
juny
2
Dj
18:00 Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
juny 2 @ 18:00 – 20:00
Eel dijous dia 2 de juny, a les 18:00 hores, tindrà lloc un acte conjunt entre la Societat Catalana de Biologia i la Societat Catalana d’Economia que té per objectiu el tractament interdisciplinari d’un fenomen essencialment transversal com és[...]

Administra