Quan:
10 maig 2022 @ 18:00 – 19:15
2022-05-10T18:00:00+02:00
2022-05-10T19:15:00+02:00
On:
Híbrid

La conferència partirà del triple problema actual compost pel canvi climàtic, el zenit energètic i l’escassesa de minerals per a la transició energètica i el progrés tecnològic. El seu anàlisi ens conduirà a parlar de decreixement i de com pot afectar al sector públic, incloent propostes per a la seva adaptació. Així mateix, s’abordarà de quina manera pot ajudar un òrgan de control extern com és la Sindicatura de Comptes.

La conferència anirà a càrrec de Vicent Cucarella Tormo, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València (1990). Ha treballat com a tècnic d’investigació de l’Ivie (Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques) i professor associat en el Departament d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València. Va ser elegit síndic de comptes per les Corts Valencianes en juny de 2016 i síndic major des de la mateixa data fins l’actualitat.

A més a més, és secretari general d’EURORAI (Organització Europea d’Institucions Regionals de Control Extern del Sector Públic), president d’ASOCEX (Associació d’Òrgans de Control Extern Autonòmics), membre de la Comissió d’Experts nomenats per les Corts Valencianes per a l’anàlisi del sistema de finançament autonòmic i investigador de RIFDE (Red de Investigadores en Financiación autonómica y Descentralización financiera en España).

Ha participat en més de setanta estudis sobre el sector públic, estoc de capital i finançament autonòmic i ha estat guardonat amb l’Alta Distinció “Francesc de Vinatea” de les Corts Valencianes a persones destacades per la seua contribució a l’autogovern valencià.

La seua voluntat divulgadora es completa amb llibres com El finançament valencià i Economia per a un futur sostenible.

Inscriu-te a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
juny
2
Dj
18:00 Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
Tractament interdisciplinari de ... @ Híbrid
juny 2 @ 18:00 – 20:00
Eel dijous dia 2 de juny, a les 18:00 hores, tindrà lloc un acte conjunt entre la Societat Catalana de Biologia i la Societat Catalana d’Economia que té per objectiu el tractament interdisciplinari d’un fenomen essencialment transversal com és[...]

Administra