Activitats programades:

  • 13 de gener: Lliurament del premi Miquel Biada a Santiago Montero Homs i Carles Viader Soler i conferència dels guardonats.
  • 25 de gener: Conferència “Transició energètica: Què és urgent?, què és important?”, a càrrec de Francesc Reventós.
  • 2 de febrer: Acte d’inauguració de l’exposició “Dones Economistes”, a la Universitat de Girona.
  • 3 de febrer: Conferència “Condiciona l’ús del PIB com a indicador de creixement la transició ecològica?”, a càrrec de Jordi Roca.
  • 17 de febrer: Conferència “Un Nobel para los experimentos naturales” a càrrec de Libertad González amb motiu de la concessió del Premi Nobel d’Economia 2021 al professor David Card.

 

 

Agenda
gen.
25
Dt
18:00 Conferència: “Transició energèti...
Conferència: “Transició energèti...
gen. 25 @ 18:00 – 19:30
Conferència “Transició energètica: Què és urgent?, què és important?” a càrrec de Francesc Reventós, doctor enginyer per l’Institut Politècnic de Grenoble i professor de física i tecnologia nuclear a la UPC.
febr.
2
Dc
12:00 Inauguració de l’exposició “Done...
Inauguració de l’exposició “Done...
febr. 2 @ 12:00 – 13:30
Acte d’inauguració de  l’exposició “Dones economistes”, on es presentaran 22 panells on es poden conèixer les històries de dones que amb el seu talent han fet grans aportacions i contribucions a la ciència econòmica. Aquesta[...]
febr.
3
Dj
21:00 Conferència “Condiciona l’ús de...
Conferència “Condiciona l’ús de...
febr. 3 @ 21:00 – 23:00
Conferència “Condiciona l’ús del PIB com a objectiu de superació continu l’assoliment dels objectius de transició ecològica?”, a càrrec de Jordi Roca Escaleta de l’acte: Obertura a càrrec del Sr. Joan Martínez Alier. Presentació a[...]

Administra