Curs d’actualització

«Les edats del món, les edats dels homes»

Hi ha el temps que presideix la vida dels individus: néixer, madurar, envellir. Hi ha, per damunt dels individus, el succeir-se de les generacions. I hi ha, també, un temps còsmic, inabastable i potser inimaginable, que regeix el món dels homes i el món dels déus. La consciència d’aquestes diverses formes del temps per part de grecs i romans, i algunes de les expressions que n’ofereixen llur pensament i llur art, constitueixen el fil conductor del programa del curs d’enguany.

El curs tindrà una durada de 20 hores i serà reconegut com a activitat de formació pel Departament d’Educació.

En finalitzar el curs, es lliurarà als assistents el certificat corresponent.

Programa

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Traduccions catalanes dels clàssics
Administració