Diccionari jurídic

Jurisprudència

El Dret Civil Català …

Properes activitats
Amb el suport de

Administració

Conferència, 23 de febrer de 2023, «L’incompliment contractual al Dret civil català: estat actual de la qüestió»

Ens plau informar-vos, de la propera conferència, «L’incompliment contractual al Dret civil català: estat actual de la qüestió», a càrrec de la Dra. Lídia Arnau Raventós, de la Universitat de Barcelona.

L’acte tindrà lloc el dia 23 de febrer de 2023, a les 19 hores, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Presencial. Aula 2 del Centre de Formació i Documentació de l’ICAB. Carrer Mallorca, 281, Barcelona.

L’acte és gratuït. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’ICAB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *