Diccionari jurídic

Jurisprudència

El Dret Civil Català …

Properes activitats
  • No hi ha activitats previstes
Amb el suport de

Administració

Conferència, 16 de març de 2023, «Plataformes digitals i resolució alternativa de conflictes. Una lectura des de la Llei de Serveis Digitals»

Ens plau informar-vos, de la propera conferència, «Plataformes digitals i resolució alternativa de conflictes. Una lectura des de la Llei de Serveis Digitals», a càrrec de la Dra. Rosa Barceló Compte, de la Universitat de Barcelona.

L’acte tindrà lloc el dia 16 de març de 2023, a les 19 hores, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Presencial. Aula 2 del Centre de Formació i Documentació de l’ICAB. Carrer Mallorca, 281, Barcelona.

Presentarà Xavier Genover i Huguet, de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics.