Atorgada la Creu de Sant Jordi al nostre President Miquel de Crusafont

Benvolgut consoci,

La Junta directiva de la SCEN es plau en anunciar-vos que ha estat atorgada la Creu de Sant Jordi al nostre president, Miquel de Crusafont i Sabater, en reconeixement a la seva rellevant tasca de recerca i difusió de la Història de la moneda de Catalunya i de la Corona Catalanoaragonesa. Així ho ha anunciat l’Hble. Sr. Santi Vila, Conseller de Cultura.

Molts de vosaltres vau signar adherint-vos i difonent les peticions de concessió, i vau implicar en el mateix sentit a entitats que podien ser sensibles a la numismàtica i/o a la trajectòria personal de Miquel de Crusafont. Us agraïm aquest esforç, que ha resultat imprescindible per a obtenir el merescut reconeixement que implica la concessió d’una Creu de Sant Jordi.

Com sabeu, la Creu de Sant Jordi és una de les màximes distincions que pot rebre una persona per part del Govern del nostre país. Més enllà del guardó personal, l’honor concedit al nostre president representa també un reconeixement per a la nostra entitat

L’acte de lliurament tindrà lloc el mes d’abril, al Palau de la Generalitat de Catalunya, amb la presència del President de la Generalitat, la Presidenta del Parlament, així com una àmplia representació dels membres de l’Executiu i del Parlament.

Rebeu una salutació cordial,

Barcelona, 25 de gener de 2017

Xavier Sanahuja Anguera

Secretari