Col·loqui internacional sobre sigil·lografia i l’exposició El segell en la medalla – Homenatge a Ferran de Sagarra

Ens plau convidar-vos a l’exposició  «El segell a la medalla», organitzada per la SCEN, i que estarà oberta al públic del 3 al 17 de novembre, a la casa de Convalescència de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme 47. Barcelona).

L’exposició forma part del marc del col·loqui «La sigil·lografia medieval a Catalunya i als territoris de la Corona Catalano-Aragonesa en un context europeu» que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2022 a l’Institut d’Estudis Catalans. Es tracta d’un col·loqui internacional, organitzat en dues sessions a Barcelona i a Nàpols, en homenatge i ocasió del centenari de la publicació del segon volum de la magnífica «Sigil·lografia catalana» de Ferran de Segarra.

L’aportació de la SCEN vol posar de manifest els punts en comú entre la numismàtica i la sigil·lografia, i presentar com els medallistes i les empreses editores han considerat el valor patrimonial dels segells medievals i els han representat en múltiples medalles.

Rossend Casanova és el comissari de l’exposició, i ell mateix us proposa fer-hi dues visites comentades els dies dimarts 8 i 15 de novembre, a les 18 h.

 

Podeu accedir al programa complet de col·loqui clicant aquí.

 

Tant l’accés a l’exposició de la SCEN com als col·loquis internacionals de l’IEC serà lliure i gratuït. No cal inscripció prèvia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *