Publicacions digitalitzades i en línia

Recentment, la Societat Catalana d’Estudis Numismàtics ha engegat un projecte de digitalització d’algunes de les seves publicacions. Es tracta d’obres antigues, tant revistes com llibres, actualment exhaurides a la venda.

 

El mes de març de 2022 vam oferir en descàrrega directa i consultables a Issuu els 5 primers números d’Acta Numismàtica, corresponents als anys 1971 al 1975.

 

Avui posem a la vostra disposició l’obra Les monedes de l’edat antiga a la península Ibèrica (Grec / Púnic / Ibèric / Romà). Amb l’autoria de Leandre Villaronga i Jaume Benages, fou publicat l’any 2011, i va esdevenir i encara és a dia d’avui l’obra de referència per aquest període.

 

Podeu descarregar-vos-el o consultar-lo a Google llibres a través de l’apartat Publicacions -> Publicacions en descàrrega directa, en aquesta mateixa web.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *