Noves publicacions editades o en col·laboració de la SCEN

Aquest passat 30 de maig, la Societat Catalana d’Estudis Numismàtics va presentar les publicacions editades, o que compten amb el suport de la nostra entitat, d’enguany. Són les següents:

  • Acta numismàtica 53, la revista científica de la SCEN, que enguany compta amb 20 articles, una secció oficial de notícies, 20 descripcions de troballes monetàries i recencions bibliogràfiques.
  • La moneda de la Garrotxa. Mil anys d’història (segles X – XX), dels autors i membres de la SCEN Salvador Plantalech i Joan Gelis, i editat per Editorial Oliveras. L’obra recull totes les emissions de la comarca gironina, des dels grecs fins a l’època contemporània, catalogant més de 350 monedes, bitllets i vals.
  • La moneda de les terres catalanes, de Miquel de Crusafont, i editat per Brau edicions. L’autor explica els principals moments històrics del país a través de la moneda, esdevenint símbol del poder polític de cada època.

Podeu adquirir totes tres publicacions a la llibreria de l’Institut d’Estudis Catalans (c\Maria Aurèlia Capmany, 14 – Barcelona) i els dos llibres a la pàgina web de les respectives editorials i al Portal de publicacions de l’IEC.

També podeu consultar el sumari i adquirir l’Acta numismàtica 53 al Portal de publicacions de l’IEC:

https://publicacions.iec.cat/PopulaFitxa.do?moduleName=cataleg&subModuleName=cerca_avanzada&idCatalogacio=39808

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *