VI Congrés Català de Filosofia

Juny de 2023

Col·loquis de Vic «La Llengua»

Octubre de 2022

Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Febrer de 2023

Mirades filosòfiques sobre la COVID-19

Febrer-març 2021

Catorzena Mostra de Fotofilosofia

Organitzada per Ad Hoc-Grup de didàctica de la Filosofia de la SCF, amb la col·laboració del Barcelona Pensa

Dia i hora: 18 de novembre de 2020 a les 16 hores

L’acte se celebra com a culminació d’un procés de creació d’una cinquantena de centres educatius d’arreu de Catalunya en el si de les seves classes de filosofia. Instituts i escoles han confegit blogs amb fotofilosofies creades pel seu alumnat, creant una xarxa que trobar-se al lloc web Mostra de fotofilosofia. En l’acte es reconeixeran, mostraran i comentaran fotofilosofies seleccionades. Algunes seran defensades per les seves autores i autors. Alumnes de secundària realitzaran una videoperformance reivindicativa amb motiu del Dia mundial de la Filosofia.

Enllaç: https://youtu.be/IVDOA-ZZD4A.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *