VI Congrés Català de Filosofia

Juny de 2023

Col·loquis de Vic · La Pobresa

Octubre de 2023

Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Febrer de 2023

Mirades filosòfiques sobre la COVID-19

Febrer-març de 2021

Quinzena Mostra de Fotofilosofia

Organitzada per Ad Hoc-Grup de didàctica de la Filosofia de la SCF, amb la col·laboració del Barcelona Pensa

Dia i hora: 17 de novembre de 2021 a les 16 hores

L’acte és la culminació del procés  d’una seixantena de centres educatius d’arreu dels Països Catalans a classe de filosofia. Instituts i escoles han confegit blogs amb fotofilosofies creades pel seu alumnat, creant una xarxa al voltant del lloc web Mostra de fotofilosofia. En l’acte es reconeixeran, mostraran i comentaran fotofilosofies seleccionades. Algunes seran defensades per les seves autores i autors. Alumnes de secundària realitzaran una videoperformance reivindicativa amb motiu del Dia mundial de la Filosofia.

Enllaços: https://www.ub.edu/ubtv/video/barcelona-pensa-2021-15a-mostra-fotofilosofia

https://youtu.be/O-pybJ4Or8o