VI Congrés Català de Filosofia

Juny de 2023

Col·loquis de Vic «La Llengua»

Octubre de 2022

Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Febrer de 2023

Mirades filosòfiques sobre la COVID-19

Febrer-març 2021

Conferència «Relats i identitat nacional»

Ens plau convidar-vos a la conferència Relats i identitat nacional, a càrrec del professor Yves Charles Zarka que tindrà lloc a l’aula Ramón y Cajal de l’edifici històric de la UB, Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona, el proper 30 de maig a les 18h.

Us preguem que notifiqueu la vostra assistència mitjançant el formulari que trobareu al següent enllaç ja que l’aforament de la sala és de 50 persones.

https://www.alumni.ub.edu/agenda/relat-i-identitat-nacional/

La conferència està organitzada per Alumni UB – Club de Filosofia i la Societat Catalana de Filosofia. L’objecte de la lliçó és mostrar la importància dels relats en la constitució de la identitat nacional.