Activitats en curs
  • 06.11. - 08.11.2023 |
    XXXVIII Trobades Científiques de la Mediterrània – Josep Miquel Vidal
    » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

Diccionari de física

VI Concurs Fotogràfic

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Treballs guardonats en les diferents edicions dels Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat

Setena edició
Any: 2009
Construcció d’un espectroscopi amb material d’ús quotidià, fet per l’estudiant David Fuertes Rancero de l’IES Barres i Ones de Badalona, sota la direcció del professor tutor Juan Carlos Calpe Calpe.
Alguns aspectes del generador electrostàctic gotejador de Kelvin, fet pels estudiants Pau Atienza Roca i Adrià del Arco Olivé, de l’IES Lluís Requesens de Molins de Rei, sota la direcció del professor tutor Lluís Nadal Balandras
Accèssit: Física i bàsquet, fet per l’estudiant Jonathan Achcaoucaou Carbó de l’IES el Foix de Santa Margarida i els Monjos, sota la direcció de la professora tutora Inmaculada Cuadrado Bello
Accèssit: Disseny, construcció i anàlisi del vol d’un cohet, fet per l’estudiant Guillem Solé Bonet del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, sota la direcció del professor tutor Jose Manuel López
Sisena edició
Any: 2008
Fotografies
Estudi físic d’un violí, fet per l’estudiant Frederic Català Castro de l’IES Jaume I de Salou, sota la direcció de la professora tutora Ana Isabel Burrel Celaya
Redescobrint la llum, fet per l’estudiant Arnau Sala Cadellans del col·legi de la Presentació d’Arenys de Mar, sota la direcció de la professora tutora Montse Vagà
Accèssit: Creant un món tridimensional, fet per l’estudiant Laura Secanell Capdevila, de l’IES Guindàvols de Lleida, sota la direcció del professor tutor Anicet Cosialls Manonelles
Accèssit: La física del Tintín, fet pels l’estudiants Adrià Claramunt Fité i Daniel Rodilla Mercado, de l’IES de Castellar del Vallès, sota la direcció del professor Antonio Cavero Barreu
Cinquena edició
Any: 2007
Espectres, fet per l’estudiant Carla Vilamitjana Juanhuix de l’IES Rafael Campalans d’Anglès, sota la direcció del professor tutor Ramon Estiu.
Perseguint el més ràpid. La velocitat de la llum a través de la història, fet per l’estudiant Genís Torrents Verdaguer del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, sota la direcció del professor tutor Miquel Padilla.
Accèssit: Càlcul de distàncies astronòmiques, fet per l’estudiant Elisabet Aguilar Valls de l’Escola Vedruna de Palamós, sota la direcció del professor tutor Francesc Pruneda.
Accèssit: M’Atraus? La gravitació segons Cavendish, fet pels estudiants Eduard Calzada Oliveras, Ricard del Alcázar i Carla Pagès Miró, de l’Institució Cultural del CIC de Barcelona, sota la direcció del professora tutora Beth Bach.
Quarta edició
Any: 2006
Introducció a la física de partícules. Els raigs còsmics, fet pels estudiants Antoni Franco Cañellas i Gonzalo Lorza Planes de l’IES Lluís de Peguera de Manresa, sota la direcció del professor tutor Jaime Riera.
Fonaments físics dels velers, fet per l’ estudiant Anna Mir Mañé de l’IEs Emperador Carles de Barcelona, sota la direcció del professor tutor Miquel Gisbert Briansó.
Accèssit: El pèndol de Foucault, fet per l’estudiant Roc Oliveres Verdaguer del Col·legi Salesià Sant Josep de Barcelona, sota la direcció del professor tutor Xavier Moya Toran.
Accèssit: La física al servei de l’oci, fet per l’estudiant Iris Lorente Gómez, de l’IES Gabriel Farrater de Reus, sota la direcció del professor tutor Anton Gens Rivalt.
Tercera edició
Any: 2005
Quatre experiments didàctics de física amb làser per a 2n de batxillerat, fet per l’estudiant Tatiana Pérez Soriano de l’IES Pere Vives Vich d’Igualada, sota la direcció del professor tutor Marcel Jorba Jorba.
Accèssit: Com escalfa el forn de microones, fet per l’estudiant Albert Mestres Sugrañes del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona sota la direcció de la professor tutor José Manuel López Mejías.
Accèssit: L’evolució de les teories de l’Univers, segles XVI-XVII, fet per l’estudiant Francisco González Pla, del Col·legi Sagrada Família de Gavà, sota la direcció del professor tutor Julio López Tudela.
Segona edició
Any: 2004
Projecte Màgic, fet per l’estudiant Núria Balagué Pérez, de l’IES Príncep de Viana de Barcelona, sota la direcció de la professora tutora Roser Viladrich Nadal.
La gravetat sota sospita, fet pels estudiants Miquel Barberà Perramon de l’IES Guindavols de Lleida, sota la direcció del professor tutor Anicet Cosialls Manonelles.
Primera edició
Any: 2003
Acústica musical, fet per l’estudiant Joaquim Bielsa Ferrús, de l’IES Terra Alta de Gandesa.
Estudi experimental dels elements aerodinàmics d’un automòbil, fet per l’ estudiant Andreu Dorca Duch, del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona.