Activitats en curs
 • 03.10.2023 | 17:30 - 19:00 h |
  Assemblea General Ordinària de socis de la Societat Catalana de Física
  » Més informació «
 • 03.10.2023 | 19:15 - 20:30 h |
  Conferència inaugural del curs 2023-2024 de la Societat Catalana de Física
  » Més informació «
 • 06.11. - 08.11.2023 |
  XXXVIII Trobades Científiques de la Mediterrània – Josep Miquel Vidal
  » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

Diccionari de física

VI Concurs Fotogràfic

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Acte de lliurament dels Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de Física 2012 i dels premis als seleccionats en la fase catalana de l’Olimpíada Internacional de Física 2013

Data Divendres 8 de març
Hora 16.30 hores
Lloc Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona)

Fotos de l’acte de lliurament dels Premis

Roger San Andrés, de l’Institut Mediterrània del Masnou; Gerard Jiménez, de l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga; David Cirauqui, del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, i Àlex Cahuana, de l’Escola Pia de Sabadell, són els estudiants de segon de batxillerat guardonats amb els Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de Física 2012. Els Premis, que atorga des de fa onze anys la Societat Catalana de Física, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), es lliuraran demà, divendres 8 de març, a dos quarts de cinc de la tarda, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). Durant l’acte també es lliuraran els premis als vint-i-un alumnes de secundària seleccionats en la fase catalana de l’Olimpíada Internacional de Física i que participaran en les proves de la fase espanyola, que se celebrarà a Lleida entre els dies 12 i 15 d’abril.

Els treballs de recerca sobre física guardonats són: «Radioactivitat per Rn a les fonts de la Serralada Litoral», de Roger San Andrés, del Masnou i estudiant de l’Institut Mediterrània de la mateixa ciutat; «Interacciona amb la llum. Pinces òptiques amb materials reciclats», de Gerard Jiménez, de la Garriga i estudiant de l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga; «Accelerem l’Univers?», de David Cirauqui, de Segur de Calafell i estudiant del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, i, finalment, «Instrumentació antiga de l’Escola Pia de Sabadell», d’Àlex Cahuana, de Sant Quirze del Vallès i estudiant de l’Escola Pia de Sabadell.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *